Τα Νέα μας...

Ένα υπέροχο ΡΟΖΕ άρθρο....

Λέξεις της Ιωάννας Υποδηματοπούλου Φωτογραφία Βαγγέλης Μπελτζενίτης

Το να έχεις άτομα που αγαπάνε γενικά το κρασί, είναι πολύ ωραίο.  Να υπάρχουν όμως άτομα που θαυμάζουν το δικό σου κρασί, είναι αξία ανεκτίμητη...

20 00 14

Το να έχεις άτομα που αγαπάνε γενικά το κρασί, είναι πολύ ωραίο.  Να υπάρχουν όμως άτομα που θαυμάζουν το δικό σου κρασί, είναι αξία ανεκτίμητη.

ροζέ κρασί 2roses, Σαντορίνι, άρθρο πελάτη, γευσηγνωσία

Να νιώθεις στο πρόσωπο του οινολάτρη, ότι όλος ο κόπος σου αξίζει για αυτό το χαμόγελο. Πολύ σημαντικό γιατί το προϊόν σου γίνεται κομμάτι της καθημερινότητας του, πρόταση στους φίλους του, συνοδοιπόρος στις στιγμές του.

Αυτό το συναίσθημα βιώσαμε οι άνθρωποι που δουλεύουν στους αμπελώνες RIRA καθώς ο κύριος Βαγγέλης Μπελτζενίτης είναι ένας οινόφιλος, με βαθιές γνώσεις περί οίνου και 25 χρόνια εμπειρία στην εστίαση. Ο σεβασμός του στην καλή κουζίνα, και η αγάπη του για τον οίνο, τον οδήγησαν να δημιουργήσει την δική του σελίδα, όπου εκφράζει την άποψή του για όσα δοκιμάζει.

Με μεγάλη χαρά φιλοξενεί ένα κείμενο στην σελίδα του που λέγεται http://www.santoriniwine.net για το δικό μας ροζέ και σας δίνει την ευκαιρία να το γνωρίσετε μέσα από τα μάτια του διαβάζοντας εδώ http://www.santoriniwine.net/2ROSES_ROSE_2012.pdf

comments powered by Disqus

Τα επισκεφτήκατε πρόσφατα...

Αιγιαλός Π.Γ.Ε Πελοπόννησος
 
Powered by kartris